Verschillende soorten afspraken

Gratis half uur telefonisch of Skype consult

Bel gerust voor een kosteloos en vrijblijvend telefonisch of Skype videobellen consult van een half uur. Je krijgt dan meer informatie over de mogelijkheden van de behandeling van je specifieke klacht. Bovendien krijg je in dat half uur een goede indruk of het klikt. Geef als je belt (035-7725756) duidelijk aan dat je een afspraak wilt maken voor het kosteloze half uur telefonisch of Skype consult. Voor een Skype contact moet altijd vooraf een afspraak gemaakt worden.

Intake

Je kunt natuurlijk ook gelijk een afspraak maken voor een intake hier in de praktijk. De intake wordt binnen 1 week maximaal 14 dagen ingepland. Meestal plannen we anderhalf uur voor de intake. Dan is het streven om in het laatste half uur al een start te maken met de behandeling van je klacht en kun je thuis al vooruit.

Consult

De meeste consulten zijn een uur. In enkele gevallen is anderhalf uur gewenst, dit is afhankelijk van de techniek en wordt met je besproken.

De consulten zijn in de praktijk of in de prachtige natuur rondom Hilversum. Dit is afhankelijk van de techniek die we gebruiken. De meeste technieken kunnen ook in de natuur toegepast worden. Laat me je voorkeur weten!

Videoconsult via Skype

Via skype met een computer met webcam is het videoconsult bijna een fysiek consult. Ideaal voor ieder die niet in de buurt woont of als reistijd even niet uitkomt. Voor een Skype consult wordt altijd vooraf een afspraak gemaakt.

Telefonisch consult

Het heeft de voorkeur om elkaar te ontmoeten. Dan kun je elkaars gezichtsuitdrukking zien en dit is optimaal voor een goed begrip.

Een telefonisch consult is echter altijd mogelijk. Meestal gaat het dan om een afspraak tussendoor. In speciale gevallen kan het ook 's avonds.

Verplaatsen of annuleren afspraken

Afspraken kunnen tot 48 uur voor de afspraak (werkdagen) kosteloos worden verplaatst of geannuleerd. Daarna wordt het normale bedrag in rekening gebracht.